dimarts, 17 de gener de 2023

El fenòmen periodístic "Crims" protagonitza la propera xerrada de l'APCA amb Carles Porta i Anna Punsí
El fenòmen periodístic i audiovisual "Crims" arriba a Andorra en format de xerrada organitzada per l'APCA amb el suport del comú d'Andorra la Vella.

El director del programa, el conegut periodista Carles Porta, i la directora de continguts i experta en tribunals i informació policial a Catalunya, Anna Punsí, seran els encarregats d'explicar com es realitza "Crims" que té dos formats: radiofònic i televisiu.

Detallaran alguns dels casos més impactants que han desenvolupat al programa com el de la noia de Portbou; el crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona o el cas Jubany, entre d'altres.

Explicaran com tracten la informació de successos i com han aconseguit ser líders d'audiència tant en televisió com en ràdio i en podcast.

Carles Porta és un veterà periodista especialitzat en successos i temes judicials amb més de 30 anys de trajectòria professional, primer a les terres de Lleida i posteriorment a Barcelona. Ha format part de l'equip del programa de reportatges 30 Minuts de la televisió pública catalana on va seguir el cas dels crims de Tor sobre els quals va publicar l'exitós llibre "Tor: tretze cases i tres morts".

Des del 2019 dirigeix el programa "Crims" primer a Catalunya Ràdio i seguidament a TV3, aconseguint un gran èxit d'audiència.

Anna Punsí ha estat vint anys a la SER, especialitzada en informació policial i tribunals, destacant en casos com els atemptats de la Rambla de Barcelona del 2017. Des del 2021 forma part de l'equip de producció de "Crims", del què és la directora de continguts. En aquesta etapa destaca el seu treball d'investigació per esbrinar la identitat de l'anomenada 'Noia de Porbou', un cas sense resoldre després de trenta anys i que ha tingut la seva versió en llibre.

La conferència de Carles Porta i Anna Punsí sobre aquest fenòmen periodístic tindrà lloc el dimarts 7 de febrer a les 19 hores al Centre de congressos d'Andorra la Vella.

L'accés és lliure fins a completar aforament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada