dilluns, 12 de setembre del 2022

L'APCA organitza un curs sobre protecció de dades personals per a periodistes

 L'APCA organitza un curs sobre protecció de dades personals per a periodistes.

Serà el proper 21 de setembre en dos horaris a triar, les 10 del matí o les 7 de la tarda, a la sala d'actes de l'edifici La Llacuna d'Andorra la Vella.

El curs està dirigit als professionals de la comunicació, col·lectiu especialment afectat per la nova llei de recent entrada en vigor, en especial per aquells que es dediquen a tasques de comunicació corporativa, institucional, empresarial o agències d'informació.

La formació específica l'impartirà el DPD i informàtic Jaume Díez, és gratuïta pels socis i sòcies de l'APCA i costa 10 euros per a les persones no associades.

El temari contempla una introducció a la nova llei de protecció de dades personals, l'explicació de què és una dada personal i què un tractament, per posteriorment entrar en el detall de qüestions com ara finalitats i legitimació, responsables i encarregats, drets dels interessats com el dret a l'oblit o el de supressió, la responsabilitat proactiva RAT, la ponderació entre el dret fonamental a la protecció de dades personals i el dret a la informació, el menyscabament de la intimitat, les sancions i les conseqüències penals i l'evolució de la jurisprudència.

La formació continuada dels professionals de la comunicació és un dels objectius bàsics de l'APCA des de la seva creació, contemplada dins els seus estatuts. 

Les inscripcions per participar al curs es poden formular a l'adreça aprofca@gmail.com, indicant l'horari preferent (10h o 19h).
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada