dijous, 5 de febrer de 2015

L’APCA organitza un debat públic amb els quatre candidats a cap de Govern

 L’Associació de professionals de la comunicació d’Andorra ha organitzat un debat públic amb els quatre candidats a cap de Govern de les formacions polítiques que concorren a les properes eleccions generals de l’1 de març.

 

Josep Pintat de Liberals d’Andorra; Víctor Naudi de Socialdemocràcia i Progrés; Pere López de la coalició PS+VdA+IC+Id sota el lema “Junts”; i Antoni Martí de Demòcrates per Andorra debatran públicament les propostes per al país el proper dimarts 17 de febrer a les 21h a la Sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany.

 

El debat serà moderat pels periodistes Noemí Rodríguez i Albert Roig –tots dos associats de l’APCA- i serà obert a tothom: professionals de la comunicació, polítics, representants socials i sindicals i molt especialment, electors.

 

 

S’estructurarà en quatre blocs de vint minuts cadascun en els que els candidats hauran d’exposar i debatre temes cabdals per al país com el model fiscal, la reforma de l’administració pública, l’encaix amb Europa o el model d’Estat.

 

L’objectiu és que sigui àgil i obert i per aquesta raó hi haurà torns de preguntes del públic assistent.

 

L’Associació pretén així oferir a tothom l’oportunitat de conèixer i contrastar de primera mà els diferents programes polítics dels candidats a cap de Govern en aquestes eleccions, complint amb el seu objectiu social d’acostar l’actualitat a la ciutadania.

 

El debat públic obert és un format que els col·legis de periodistes del nostre entorn utilitzen regularment i forma part del programa d’activitats de l’entitat per a aquest 2015.

 
 

Associació de Professionals de la Comunicació d'Andorra
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada