divendres, 20 de febrer de 2015

Èxit del debat públic dels quatre candidats a cap de Govern organitzat per l'APCA


L'Associació de professionals de la comunicació d'Andorra va organitzar dimarts passat, dia 17 de febrer, un debat electoral públic amb els quatre candidats a cap de Govern que concorren a les properes eleccions generals de l'1 de març.

La resposta va ser massiva ja que el recinte -la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany-  es va omplir de gom a gom per presentar l'únic debat públic d'aquesta campanya electoral.

El debat, organitzat en blocs temàtics essencials (fiscalitat, model d'Estat, model territorial i encaix amb Europa), va durar tres hores, va permetre una interessant confrontació d'idees entre tots quatre candidats així com la participació del públic, presencialment o via xarxes socials a través de l'etiqueta #EG2015.

El resultat del primer experiment ha estat molt notable, amb una gran repercussió social i mediàtica i una excel·lent resposta de partits polítics i ciutadans que ens han demanat repetir l'experiència per enriquidora i interessant.

Qui no va poder assisir al debat ni seguir-lo pels diversos canals disponibles, com les xarxes socials (@periodistesAD) o per l'streaming de Ràdio Valira, podeu ara escoltar-lo via podcast o vídeo-resum dels companys de Cadena Pirenaica i l'Agència Andorrana de Notícies (ANA).L'etiqueta #EG2015 va ser una de les més utilitzada i seguida la nit del 17 de febrer a Andorra.

Des de l'Associació agraïm el suport del comú d'Escaldes-Engordany que ens va cedir les instal·lacions per celebrar el debat així com tot el seu personal tècnic; la predisposició i bona sintonia dels directors de campanya de les quatre formacions polítiques que concorren a les eleccions (Ld'A, SDP, PS+Verds+IC+I), i DA), així com la col·laboració inestimable dels nostres companys Noemí Rodríguez i Albert Roig que van moderar de manera impecable un debat molt complicat, amb públic presencial i obert a preguntes.

I com no, agrair l'assistència de tots els presents, candidats, polítics, electors i no electors, que van voler presenciar el primer debat públic d'aquestes característiques que té lloc en molts anys al nostre país.

Confiem en repetir l'experiència.

Moltes gràcies a tots!

ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE LA COMUNICACIÓ D'ANDORRA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada