dimarts, 3 d’abril del 2012

Nota informativa


Correu electrònic adreçat als treballadors dels mitjans de comunicació d'Andorra informant sobre el procés per inscriure's i participar en l'Assemblea contituent del proper 24 d'abril.

Benvolguts companys,

Aquest proper 24 d'abril es durà a terme l'Assemblea Constituent de l'Associació de professionals de la comunicació d'Andorra (APCA). És la culminació d'un anhel de la professió que ha patit un llarg procés, però que finalment serà una realitat.

En l'Assemblea del dia 24 d'abril s'haurà d'escollir una Junta Directiva que estarà integrada, segons marquen els estatuts, per un president, un secretari, un tresorer i quatre vocals.

Per poder participar amb veu i vot a l'Assemblea s'ha d'estar afiliat a l'APCA, la qual cosa us notifiquem perquè si encara no en formeu part i hi esteu interessats, ompliu el full adjunt i retornar-lo a aquest mateix correu electrònic. També el podeu fer arribar a qualsevol dels membres de la Junta Gestora, als socis fundadors, o bé lliurar-lo a l'inici de l'Assemblea el mateix dia 24 d'abril.

Properament, rebreu un altre un correu de convocatòria de l'Assemblea. Hem considerat que de cara a la primera trobada hem de facilitar al màxim els canals de comunicació i informació, per tant us demanem que ens ajudeu a difondre aquesta informació entre els companys i si constateu que hi ha algú que no la té, faciliteu-li aquest correu i l'enllaç al bloc. Així, també us adjuntem un altre document en el qual hi ha la informació bàsica per associar-se a l'APCA.

Podeu trobar més informació, els estatuts i el codi deontològic a http://aprofca.blogspot.com

La Junta Gestora


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada