dilluns, 3 de maig del 2021

L'APCA actualitza el codi deontològic de la professió periodística d'Andorra

 

L’Associació de professionals de la comunicació d’Andorra (APCA) ha publicat avui, coincidint amb el Dia mundial de la llibertat d’expressió, la revisió del Codi deontològic de professió periodística a Andorra, que ha actualitzat als nous temps.

 

Entre d’altres criteris, revisa especialment els apartats dedicats a les fonts informatives i el tractament de la informació sobre menors, i adopta sis nous annexes, seguint el model, entre d’altres, del Codi deontològic de la professió periodística de Catalunya, i que fan referència a la informació a Internet, als tractament de les persones migrades, a la manipulació d’imatges i al plagi.

 

L’actualització del Codi deontològic es va aprovar per unanimitat a la darrera l’assemblea general de l’APCA, celebrada de forma telemàtica el passat dilluns 26 d’abril.

 

La versió revisada del Codi deontològic de la professió periodística es pot consultar al blog de l’APCA: https://aprofca.blogspot.com/p/codi-deontologic-apca.html

 

Aquesta revisió també ha estat tramesa a diverses institucions com el Consell General, el Govern o el Raonador del Ciutadà, així com al Col·legi d’Advocats.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada