dilluns, 8 de novembre del 2021

L’APCA organitza el 19 de novembre un acte d’homenatge al periodista Àlex Lliteras

Àlex Lliteras (Arxiu/RTVA)

 

L’Associació de professionals de la comunicació d’Andorra (APCA) organitza un acte d’homenatge al periodista Àlex Lliteras, qui fou vocal i soci de l’entitat i  que ens va deixar ara fa un any.

Serà el divendres, 19 de novembre, a les 19 hores a la Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

A l’acte hi prendran part el periodista català Antoni Bassas, qui pronunciarà una xerrada sobre la ràdio matinal; el també periodista andorrà i company de Lliteras en diverses etapes professionals, Pere Cerón; el duo de cordes de l’ONCA format per Àlex Arajol (violí) i Elias Porter (viola), i el duet de l’Institut de Música del comú d’Andorra la Vella, David Sanz+Bikimel, artistes que havien col·laborat amb Lliteras durant la seva llarga trajectòria professional i que tocaran peces musicals íntimament lligades al periodista.

L’acte estarà conduït i presentat per la també periodista i membre de l’associació Cristina Orduña.

Àlex Lliteras ha estat un dels comunicadors més rellevants de la ràdio andorrana, conductor durant 18 anys del programa matinal Ara i Aquí d’RNA. Al canal públic també ha estat la cara visible dels debats electorals, les entrevistes a candidats o els especials de les eleccions, tot i que als seus inicis va destacar com a periodista esportiu, especialment en el món del bàsquet, esport amb el què va mantenir sempre una gran vinculació. En l’àmbit de la premsa esportiva, va exercir als rotatius Informacions Diari i Diari d’Andorra. En aquest darrer mitjà també hi va col·laborar com a columnista i va formar part de l’equip fundacional de l’emissora del mateix grup de comunicació, Andorra7 Ràdio.

Àlex Lliteras va ser soci fundador de l’Associació de professionals de la comunicació d’Andorra, el 2010, i membre de la junta directiva de l’entitat, el 2017.

L’acte d’homenatge compta amb el suport del comú d’Escaldes-Engordany i la col·laboració de l’ONCA, l’Institut de Música del comú d’Andorra la Vella i RTVA. És obert a tothom que vulgui participar prèvia reserva a aprofca@gmail.com.

L’aforament, però, és limitat, i l’ús de la mascareta, obligatori.

Comptarà amb totes les mesures de seguretat de prevenció de la COVID19 previstes en aquell moment. 

Igualment, serà retransmès en streaming pel canal https://www.andorradifusio.ad/.

 

 

Associació de Professionals de la Comunicació d'Andorra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada