dimarts, 21 de maig del 2019

L'APCA i FEDA organitzen un acte en commemoració del Dia mundial de la llibertat de premsa



Autorretrat de Jordi Planellas


Amb motiu de la celebració del Dia mundial de la llibertat de premsa, que va tenir lloc el passat 3 de maig, l’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra i FEDA han organitzat un acte al MW Museu de l’electricitat.

Serà aquest dijous, dia 23 de maig, a les 19:30 hores, estarà conduït per la periodista i vocal de la junta de l'APCA, Noemí Rodriguez, i comptarà amb una xerrada de l’il·lustrador i dibuixant de còmics, Jordi Planellas, sota el títol “Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles”.

L’acte tindrà lloc al Museu de l’electricitat per posar en relleu l’exposició que acull actualment aquest espai “Ça Chauffe pour la planète” que està totalment relacionada amb la llibertat de premsa, però també amb la lluita contra el canvi climàtic, i que es podrà visitar un cop finalitzada la conferència.

L’exposició de Cartooning for Peace, organitzada conjuntament per FEDA i l’Ambaixada de França a Andorra, mostra 30 dibuixos de premsa com a crit d’alarma, amb un toc humorístic, sobre les qüestions ecològiques com el canvi climàtic, les conseqüències de les catàstrofes naturals i l’interès de les energies renovables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada