dimarts, 26 de març del 2019

Èxit absolut del 2n Debat públic electoral amb els 7 candidats nacionals



Nou èxit absolut del 2n Debat públic electoral organitzat per l'APCA amb els 7 candidats nacionals que concorren als comicis del 7 d'abril.

La sala del Prat del Roure es va omplir amb la capacitat prevista, més de 300 persones, per presenciar i participar al primer debat a 7 d'aquesta campanya electoral.

Un debat llarg i dens -es van superar les 3 hores- en què l'acord d'associació amb la UE i les polítiques socials i molt especialment en matèria d'habitatge van ser els temes estrella.

Malgrat haver previst quatre grans blocs, les intervencions als quals van ser sortejades a l'inici, finalment, la densitat de les temàtiques van obligar organitzadors i directors de campanya a agrupar els dos finals en un de més genèric sobre polítiques socials.

Eusebi Nomen (AS), Alfons Clavera (UPA), Josep Roig (SDP), Pere López (PS), Jordi Gallardo (L'A), Josep Pintat (Terceravia) i Xavier Espot (DA) van confrontar els seu programes sobre la UE, l'economia, el turisme o el comerç, així com les polítiques socials i les pensions, i ho van posar força difícil als moderadors, Albert Roig i Ester Pons, per poder controlar els temps d'intervenció.

Malgrat la complexitat, el debat va estar servit i el públic també va poder participar amb diverses preguntes vinculades a l'e-commerce, la despenalització de l'avortament o la taxa turística.

El debat va ser retransmès per les emissores de Cadena Pirenaica i Ràdio SER Principat d'Andorra així com pels seus respectius canals web en streaming, gràcies al suport d'Andorra Telecom.

L'organització de l'esdeveniment no hauria estat possible sense la col·laboració del comú d'Escaldes-Engordany, cedint sala, equipaments tècnics i professionals.

El debat també ha comptat amb el suport del comú d'Andorra la Vella cedint material.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada