dimarts, 30 de gener del 2018

Marc Segalés serà quatre anys més president de l'APCA



L’Associació de professionals de la comunicació d’Andorra (APCA) acaba de renovar la seva Junta directiva a l’Assemblea general ordinària celebrada aquest dilluns al vespre.

Només s’ha presentat una candidatura per dirigir l’entitat encapçalada per l’actual president Marc Segalés que continuarà quatre anys més al capdavant de l’APCA. L’acompanyen Gualbert Osorio com a tresorer, Marisol Fuentes com a secretària, i com a vocals, Noemí Rodriguez, Àlex Lliteras i Marta Fernández.

En el decurs de l’Assemblea general també es va aprovar el programa d’activitats de l’entitat per al 2018 en què destaca l’organització de nou d’un acte per commemorar el Dia Mundial de la Llibertat d’Expressió, el proper 3 de maig, així com la continuïtat de diversos programes de formació que han tingut un notable èxit com els seminaris en matèria jurídica, fiscal i relacions amb la UE orientats a periodistes.

L’APCA també continuarà el seu treball en defensa de la professió, d’ofici o a requeriment del col·lectiu, així com la seva tasca divulgativa i de formació gràcies al conveni de col·laboració que manté amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

En aquest sentit pel 2018 també es planteja com a objectiu continuar amb l’edició de publicacions relacionades amb la no discriminació als mitjans de comunicació com ja va fer el 2017 amb el manual “Ens entenem?” sobre la correcta utilització del llenguatge en relació als col·lectius de persones amb discapacitat.

L’APCA també continua sent un interlocutor necessari en tots els temes relacionats amb la professió periodística i per a enguany ha estat convocada a formar part del Consell Andorrà d’Estadística.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada