dimarts, 26 d’abril del 2016

L'APCA organitza un debat sobre la llibertat d'expressió a Andorra amb motiu del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa




L’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra ha organitzat un debat públic sobre la llibertat d’expressió a Andorra amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, el proper 3 de maig.

L’Associació vol així contribuir al debat públic al respecte d’un dret fonamental contemplat a la nostra constitució i reconegut per Nacions Unides, i pocs dies després que Reporters sense Fronteres publiqués l’informe sobre llibertat d’informació mundial que situa Andorra en 33a posició, baixant un lloc respecte l’any anterior i fins a 26 en relació al 2014.

El debat se celebrarà el dimarts dia 3 de maig a partir de les 21 hores a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany i és obert a tothom.

La finalitat és mantenir un debat obert des de diversos prismes com ara el d’un filòsof (Joan Massa), una periodista (Noemí Rodríguez), una política i advocada (Rosa Ferrer) i un especialista en dret penal (Josep Antón Silvestre).

El conductor i moderador serà el periodista Àlex Lliteras i hi assistirà el ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada