dimecres, 18 d’abril del 2012

El degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Josep Maria Martí, serà present a l'Assemblea fundacional de l'APCA


Josep Maria Martí, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, serà present durant l'Assemblea constituent de l'Associació de professionals de la comunicació d'Andorra (APCA).

L'Assemblea se celebrarà el proper dimarts 24 d'abril a les 21 hores en primera convocatòria (a les 21:30 hores en segona convocatòria) a la sala d'actes del Centre Cultural la Llacuna d'Andorra la Vella, i està previst que Martí adreci unes paraules de salutació a l'assemblea en la qual es materialitzarà la constitució definitiva de l'APCA.

Josep Maria Martí és doctor en Ciències de la Informació, coordinador de programes per a joves de la UER i membre del seu comitè de ràdio, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i secretari dels premis ONDAS. Actualment és el director de SER a Catalunya.

A més, compta amb diversos llibres publicats sobre radiodifusió: Les emissores comarcals a Catalunya, Models de programació radiofònica, De la idea a l'antena, Tècniques de programació radiofònica i daltres en col·laboració amb diversos autors. Ha impulsat també la creació de lObservatori de la Ràdio a Catalunya, dedicat a elaborar informes i estudis de recerca amb la intenció de posar al dia el sector radiofònic català.

Andorra la Vella, 18 d'abril del 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada